FOLLOWERS

Khamis, 17 November 2016

PRODUK ORGANIK COFFEESCRUB HARGA MURAH

Seperti dijanjikan aku rajin nak buat entri baru hehe..Disebabkan ada yang bertanya pasal coffee scrub ni sis nak buat review...Review dari hati nurani sis.Sejujurnya sis sebelum jual sis akan cuba dulu.Sisi beli satu,sis guna.Kalau produk bagus baru sis ambil stok.Hari ini sis bukan nak review satu produk organi tapi 3 produk organik terus tapi sis post berperingkat ya..Sis seorang yang sukakan produk organik.

JIKA BERMINAT WHATSAPP SIS 019-4518150 urusan bisnes je kalau lain2 sis block ya hik3...
kalau tak mau wassap sis, boleh tinggalkan nombor wassap korang kat inbox page fb (lihat bahagian bawah entri) atau email ke cahayakehidupan1992@gmail.com..tak ada whatsapp boleh mesej cara biasa ke nombor maxis sis 012-5504332

1.      COFFEESCRUBYKAFFRIAN

Mula-mula sis beli sebotol, sis cuba bila sis pakai dapat hasil positif sis pun jadi dropship seterusnya  jadi agent..
Dari pengalaman sis lah..istimewanya coffee scrub ni setelah sis guna sis rasa:
1.       Kulit wajah sis lebih lembut dan lembab
2.       Sis rasa segar sebab selama ni kulit sis berminyak bila time tengahari rasa macam ada      kotoran bila sis scrub sis rasa fresh je.
3.       Jerawat sis pun dah surut..
4.       Bau coffeescrub wangiiiiiii tapi awas jangan p bancuh minum pulak ya haha
5.       Whitehead dan blackhead semakin kurang
6.       Berfungsi untuk skrub badan dan wajah.

100% produk organik ya..tanpa bahan kimia..

Lelaki..perempuan boleh guna..ok zaman moden ni lelaki pun kena jaga kulit wajah ok haha..jap lagi sis belanja testimoni dari cust lelaki..
Harga sangat berbaloi RM 15 SM, RM 20 S/S-100gram..mana nak dapat oii 100gram dengan harga RM15..
                                          PRODUK ORGANIK COFFEESCRUB HARGA MURAH
                                          macam-macam masalah dapat diatasi dengan hanya penggunaan coffee scrub.

PRODUK ORGANIK COFFEESCRUB HARGA MURAH
feedback dari cust yati..banyak lagi testimoni dari cust di page
https://www.facebook.com/Hayati_coffee-scrub-murah-656408151186996/

PRODUK ORGANIK COFFEESCRUB HARGA MURAH
Abang2 offshore ni siap repeat order coffeescrub!!
Scrub ni bukan sahaja boleh kurangkan kulit muka berminyak!!
Tetapi depa ni guna untuk hilangkan minyak2 yg melekat kat tangan, jadi bila cuci guna scrub kulit tangan jadi lembut..dan minyak yg mlekat kt tangan bleh hilang... tambah depa dok berjemur tengah laut ni habis kulit sunburn.. so scrub ni sangat membantu depa

*harga Tidak termasuk postage-POSTAGE RM 8.

Bagikan

Jangan lewatkan

PRODUK ORGANIK COFFEESCRUB HARGA MURAH
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Suka dengan artikel di atas? Tambahkan email Anda untuk berlangganan.