FOLLOWERS

Khamis, 17 November 2016

PRODUK ORGANIK COFFEESCRUB HARGA MURAH

Seperti dijanjikan aku rajin nak buat entri baru hehe..Disebabkan ada yang bertanya pasal coffee scrub ni sis nak buat review...Review dari hati nurani sis.Sejujurnya sis sebelum jual sis akan cuba dulu.Sisi beli satu,sis guna.Kalau produk bagus baru sis ambil stok.Hari ini sis bukan nak review satu produk organi tapi 3 produk organik terus tapi sis post berperingkat ya..Sis seorang yang sukakan produk organik.

JIKA BERMINAT WHATSAPP SIS 019-4518150 urusan bisnes je kalau lain2 sis block ya hik3...
kalau tak mau wassap sis, boleh tinggalkan nombor wassap korang kat inbox page fb (lihat bahagian bawah entri) atau email ke cahayakehidupan1992@gmail.com..tak ada whatsapp boleh mesej cara biasa ke nombor maxis sis 012-5504332

1.      COFFEESCRUBYKAFFRIAN

Mula-mula sis beli sebotol, sis cuba bila sis pakai dapat hasil positif sis pun jadi dropship seterusnya  jadi agent..
Dari pengalaman sis lah..istimewanya coffee scrub ni setelah sis guna sis rasa:
1.       Kulit wajah sis lebih lembut dan lembab
2.       Sis rasa segar sebab selama ni kulit sis berminyak bila time tengahari rasa macam ada      kotoran bila sis scrub sis rasa fresh je.
3.       Jerawat sis pun dah surut..
4.       Bau coffeescrub wangiiiiiii tapi awas jangan p bancuh minum pulak ya haha
5.       Whitehead dan blackhead semakin kurang
6.       Berfungsi untuk skrub badan dan wajah.

100% produk organik ya..tanpa bahan kimia..

Lelaki..perempuan boleh guna..ok zaman moden ni lelaki pun kena jaga kulit wajah ok haha..jap lagi sis belanja testimoni dari cust lelaki..
Harga sangat berbaloi RM 15 SM, RM 20 S/S-100gram..mana nak dapat oii 100gram dengan harga RM15..
                                          PRODUK ORGANIK COFFEESCRUB HARGA MURAH
                                          macam-macam masalah dapat diatasi dengan hanya penggunaan coffee scrub.

PRODUK ORGANIK COFFEESCRUB HARGA MURAH
feedback dari cust yati..banyak lagi testimoni dari cust di page
https://www.facebook.com/Hayati_coffee-scrub-murah-656408151186996/

PRODUK ORGANIK COFFEESCRUB HARGA MURAH
Abang2 offshore ni siap repeat order coffeescrub!!
Scrub ni bukan sahaja boleh kurangkan kulit muka berminyak!!
Tetapi depa ni guna untuk hilangkan minyak2 yg melekat kat tangan, jadi bila cuci guna scrub kulit tangan jadi lembut..dan minyak yg mlekat kt tangan bleh hilang... tambah depa dok berjemur tengah laut ni habis kulit sunburn.. so scrub ni sangat membantu depa

*harga Tidak termasuk postage-POSTAGE RM 8.
Baca selengkapnya

RINDU BERBLOG

Wahh dah berhabuk blog aku, nasib tak jadi sarang labah-labah. Ok sekarang aku nak aktif berblog balik sebab selama ni ada kekangan masa sikit..selain tu sebab template blog aku buruk! haha kalau aku pun tak bersemangat apatah lagi nak menaip..sekarang aku dah tukar template lawa-lawa.Semangat menaip dah berkobar-kobar balik. Hangpa jangan ikut perangai aku tau sebab aku ni boleh tahan tahap malas menaip..haha..ok bagi yang bertanya pasal produk coffee scrub esok yati update entry pasal review produk-produk organik yang yati guna DAN lepas dapat hasil positif yati pun jual haha semestinya produk organik yang bestt dan terbaik..Esok review bukan dari segi ambil dari testimoni semata-mata ya tapi dari pengalaman yati guna coffee scrub,sabun kopi dan MOISTURIZER ALOE VERA SPF50

kalau takut stok coffee scrub habis hagpa nak segera bolehlah wassap yati 019-4518150..SET COMBO PUN ADA..esoklah yati menaip dengan penuh kerajinan haha..gud nite rakan-rakan blog semua.. rindu korang.. rindu nak join giveaway..kalau bahasa aku salah abaikan je sb otak aku pun dah bleerrr mengantok tahap cipan dah nii..satu je nak habaq isnin malam haritu aku tak nampak supermoon..terpaksalah tunggu 18 tahun lagi,,dah tua aku masa tu kalau hidup lagilah. aku rasa aku  tak ada cucu lagi hahhaha

RINDU BERBLOG

Baca selengkapnya