FOLLOWERS

Khamis, 26 Mei 2016

PRINTCIOUS-HADIAH DARI HATI PRINTCIOUS.COM DAH SAMPAI

Assalamu'alaikum..

Ingat tak Hayati pernah kongsi cerita tentang PRINTCIOUS.COM dalam blog ini. So, Hayati pun orderlah gift dari printcious.com. Masa tengah dok fikir nak order gift dari printcious, ditakdirkan adik Hayati, Faiz ternampak Hayati tengah godek-godek web Printcious.com Maka dia pun joinlah menyibuk hehehe.Last-last Hayati order mug atas permintaan Faiz. 

printcious.com

printcious.com
Dah sampaiii..Faiz warning tak bagi kakak-kakak dia bukak hadiah dia TAPI...
Tempoh penghantar pun cepat.  Disebabkan gift printcious.com berkonsepkan DIY..boleh create design sendiri. Maka terhasillah DIY..Faiz ...sakan betul dia.

sambungan perkataan TAPI kat caption gambar diatas...
TAPI kami tak sabar nak tengok. Masa dia menghilangkan diri ke mana ntah, si kakak pun apa lagi..

printcious.com
amboi ultraman penuh gaya machoo..

printcious.com
seperti dah dijangka..ultraman..masked rider tetap di hati Faiz. Ikot hati jahat mahu je letak colour pink mug tu tapi tak sampai hati nak sabotaj haha karang jadi gift paling ngeri untuk budak lelaki..

printcious.com
Bila masa pulak Faiz letak nama dia,,


Service penghantaran dan segala-galanya tentang printcious.com memang terbaik. Staff printcious.com (customer service ) memang ramah dan bagus. Tanya jelah soalan banyak-banyak pun dorang tetap ramah dan terbaik.

Sekarang bolehlah shopping di PRINTCIOUS.COM , Dah tak ragu-ragu lagi. Selain mug banyak lagi yang menarik di printcious.com.Boleh order untuk hadiah wedding, birthday dan banyak lagi. Printcious.com pun banyak design menarik.



Bagikan

Jangan lewatkan

PRINTCIOUS-HADIAH DARI HATI PRINTCIOUS.COM DAH SAMPAI
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Suka dengan artikel di atas? Tambahkan email Anda untuk berlangganan.