FOLLOWERS

Rabu, 11 Mei 2016

10,000 MUG PERCUMA DI PRINTCIOUS.COM

10,000 MUG PERCUMA HANYA DI PRINTCIOUS.COM

Kadang-kadang mesti terdetik di hati nak bagi hadiah istimewa untuk insan tersayang. Betul tak? Fikir nak beli dimana hadiah yang cantik,comel dan unik. Hadiah pula mestilah nak lain dari yang lain bagi nampak unik +++istimewa. Jadi, jangan lepaskan peluang menyertai  FREE CUSTOMISED MUGS GIVEAWAY PRINTCIOUS.COM.

Printcious.com merupakan kedai online yang menawarkan hadiah atau ‘gift’ yang menarik dan pelbagai pilihan yang pasti menambat hati anda. Paling menarik Printcious.com adalah berkonsepkan DIY iaitu hadiah yang ditempah adalah mengikut design  diinginkan. Selain mug, printcious.com juga menyediakan barangan seperti t-shirt, phone cases, cushions dan banyak lagi. Sesuai sangat jika nak design untuk Hari Ibu, Hari Guru, hadiah perkahwinan dan macam-macam lagi. Bolehlah design cantik-cantik untuk dihadiahkan kepada yang tersayang.Tulis apa yang nak ditulis dan letak gambar kenangan dengan kawan,keluarga atau gambar hari bahagia anda.

Oleh itu, bermula dari 1 APRIL 2016-31 JULAI 2016, Printcous.com mengadakan FREE CUSTOMISED MUGS GIVEAWAY PRINTCIOUS.COM.

MUG COMEL DAN PERCUMA


Eh! Bagaimana nak tebus Mug percuma yang comel ni?

Jangan risau..Senang je nak dapatkan mug percuma yang ditawarkan oleh pihak printcious.com...Ikuti langkah berikut:

1.    LIKE dan SHARE artikel facebook Princious mengenai Kempen Mug Percuma dan set kan  facebook anda ke PUBLIC.
2.       Daftar akaun baru (buka tab baru) dan Log masuk ke akaun anda.
3.   Pergi ke bahagian mug dan klik pada FREE MUG image  dan harga automatik akan menjadi RM0.00.

MUG COMEL DAN PERCUMA




              Klik “DONE” dan “ADD CHART
       Tunggu 7-10 hari untuk dapat hadiah yang ditempah.

Hayati sertakan beberapa contoh ‘design’ yang terdapat di Printcious.com untuk inspirasi anda semua.

MUG COMEL DAN PERCUMA

MUG COMEL DAN PERCUMA

MUG COMEL DAN PERCUMA

Mesti seronok dapat design ‘gift’ untuk keluarga..sahabat. Tak lama lagi Hari Guru, Hari Bapa..bolehlah design dan tempah hadiah yang menarik dan unik. Pendek kata tak rugilah bagi hadiah pada insan bermakna dalam hidup. Berikut adalah terma dan syarat yang ditetapkan oleh Printcious.com.

Terma dan Syarat:

1.      Satu email boleh tebus SATU mug sahaja.
2.      Caj pengantaran dikenakan RM 10 untuk Semananjung Malaysia dan RM15 untuk Sabah/Sarawak.
3.      Tak boleh ambil sendiri mug
4.      Penghantaran percuma hanya untuk pembelian RM60 dan keatas
5.      Tidak boleh menggunakan voucher percuma
6.      Hanya 10,000 mug percuma diberikan sebelum 31 Julai 2016.
Mudah je kan caranya. Jadi, tunggu apa lagi. Cepat-cepat join hanya 10,000 mug percuma je . Mesti best jika kawan-kawan anda atau insan yang menyokong anda selama ini dapat hadiah istimewa dan design khas dari anda dari anda. PRINTCIOUS.COM merealisasikan impian anda J.
 .

Precious Gift From Your Heart

Hanya di

Bagikan

Jangan lewatkan

10,000 MUG PERCUMA DI PRINTCIOUS.COM
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Suka dengan artikel di atas? Tambahkan email Anda untuk berlangganan.