FOLLOWERS

Ahad, 17 April 2016

Menarik!!Kedai Buku Online Bookcafe.com.my


Menarik!!Kedai Buku Online Bookcafe.com.my

Assalamualaikum..

Pernah dengar tak Bookcafe.com.my? ok. Bookcafe.com.my ini adalah kedai buku online yang menyediakan kemudahan kepada penggemar buku..ulat buku atau kepada sesiapa je yang nak beli buku secara online. Lebih 70 penerbit buku dan lebih 2000 buku disediakan di Bookcafe.com.my. Jadi tak payah runsing-runsing  atau terkejar-kejar ke kedai buku.di Bookcafe banyak pilihan. Boleh tengok-tengok buku yang berkenan di hati. Novel cinta, novel seram, buku agama, buku bacaan untuk kanak-kanak, buku rujukan untuk pelajar sekolah pun ada. 

Antara buku-buku menarik di Bookcafe.com.my:

bookcafe sebelum aku bernikah:memeluk sempurna

Sebelum Aku Bernikah: Memeluk Sempurna adalah perkongsian, idea dan pandangan mengenai isu-isu percintaan, pernikahan dan rumah tangga. 

bookcafe duda terlajak laris

Sekarang ini tengah demam drama Duda Terlajak Laris..drama adaptasi novel. Dah namanya adaptasi novel, kenalah baca novel baru bertambah-tambah best tengok drama tv. Baca novel..tengok drama nanti boleh la cari perbandingan antara drama dan novel. Percayalah tengok drama, baca novel pasti beri kelainan apabila kita menonton drama tv..hihi

Baca novel..menonton tv.., jangan lupa ulangkaji pelajaran. Di Bookcafe.com.my juga terdapat buku-buku rujukan Sasbadi untuk pelajar sekolah. Buku rujukan PT3 ada..SPM pun ada.

bookcafe buku rujukan

                                                                            Buku Sasbadi
Mudah? Bookcafe  - Pilih - Beli. Siapa ada baucar Buku 1 Malaysia boleh klik disini untuk maklumat lanjut.

Bagikan

Jangan lewatkan

Menarik!!Kedai Buku Online Bookcafe.com.my
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Suka dengan artikel di atas? Tambahkan email Anda untuk berlangganan.